В моето детство сезонът на дъждовете бе Есента. Всъщност в София не валеше толкова често. Не си спомням за големи наводнения. Може би веднъж или два пъти наблюдавахме от прозореца, как шахтите на ул. Раковски преливат. Как кафявата вода на бързеите клокочи. Тогава си мислех за Библейския Потоп и се молех, или надявах, че водите няма да се покачат. Че ще вали може би ден, или два.

Намесата в Природните цикли, целенасочената манипулация на Времето, е престъпление. Престъпление срещу Човечеството, срещу Животинския и Растителния Свят. Ние не знаем какви могат да бъдат последствията от Гео-инженерството, но това, което наблюдаваме и за което писаха медиите относно Дубай ни навежда на мисълта, че последните ще бъдат тежки.

Когато се провежда един експеримент, който засяга живия Свят, който засяга осъзнати същества, които чувстват, мислят и имат право на Живот, то последните, още повече щом става дума за Хора, трябва да бъдат информирани. Само че никой не информира “масата”, както за експерименти с ядрено и конвенционално оръжие, така и за опити, свързани с манипулация на Времето. Масата, масата трябва да се събуди и потърси сметка…