Миналата седмица в София имахме в началото няколко прекрасни безоблачни дни, след което започна активно покриване на небето с изкуствени облаци. Като следствие от това имахме два по-студени облачни дни, а цветът на небето бе сив, без очертаване на конкретен тип облаци.

Как всичко това се отразява на нашето здраве? В края на миналата седмица, след интензивното покриване на небето с неясни за нас субстанции (най-вероятно става дума за алуминиеви частици и бариеви соли), получих остро раздразнение на дихателните пътища. Общо изстудяване на тялото, треска.

Всички симптоми на грипна зараза, от нищото. Абсолютно същите, каквито съм имал преди година или две, намирайки се на други места, в България или Европа. Какво точно се случва в небето и как Геоинженерството е свързано с влошаване на човешкото здраве?

Казват, че на голяма височина в атмосферата обитават нанобактерии, част от които се хранят с алуминии. Разбирайте в съвсем микроскопичен вид, на наночастици или прах. Те от своя страна консумирайки се спускат към земята и активират нашата имунна система. Страничен фактор от използването на алуминии като субстанция за отразяване на слънчевите лъчи в небето, е загубата на краткотрайна памет в следствие на неговата токсичност.

По улиците в София виждам и чувам хора, които кашлят сухо. Които ходят забавено. Вирусът, познат ни до болка, се активира, засягайки нашите по-слаби органи, свалящ ни на легло за няколко дни, принуждаващ ни да закупим достъпни нам лекарства и да притъпим неговото действие. Ами ако някой не разполага с пари?

Геоинженерството бавно и сигурно трови човешкия организъм. Нанася щети както на нашата психика, така и на нашата физиология. Ние се чувстваме безсилни да спрем този безумен проект. Да спрем самолетите, ръсещи неясни и най-вероятно отровни субстанции, рисуващи решетки в небето и скривайки от нас източника на Живота на Земята, Слънцето.

Войната срещу Хората се води на много нива. На медийно да се отравят душите им, на физическо, поскъпване на храните, жилищата и самия живот. На морално – унищожавайки християнски ценности, които са в основата на велики произведения на изкуството от видни творци. Бах, Микеланджело, Рафаело, Да Винчи, Й. Бош, Толстой, Хесе са творели с идеята за Бога.

Как можем да се предпазим? Не можем да спрем да дишаме, нали? Можем да потърсим информация от съответните служби по метеорология, какво всъщност се случва в нашите небеса и защо наблюдаваме явления, които не бяха видими преди 30-40 години. Свидетели сме на такива, откакто България стана член на НАТО, които ни води на размисъл, че при нас тече програма.

И ако засилената слънчева активност отклонява космическите частици да достигнат Земята и се образуват облаци, дали това е решението, което не е било дискутирано с хората и противоречи на всякакви екологични норми?