Спомням си когато бях на 5-6 годинки, как баба гледаше едно момче. То бе внук на музикант и живееше на нашата улица. Понякога баба го водеше у нас, за да ни гледа двамата. С него калпазанствахме, като баба ни наказваше както си знае. Веднъж дори се опита да ни навре главите в тоалетната, но си го бяхме заслужили.

С момчето, нямайки какво да правим, или пък разполагайки с много време за измисляне на щуротии, изследвахме и телата си. Това считам за нормално за малките деца, които са непринудени и тепърва съзряват в полово отношение. Само че майка ми ни спипа по гащи и притеснена забрани на баба да води момчето у нас. Мисля че имаше право, защото в онова време нямаше кой да ни обясни различни неща за интимността, за пола, за развитието.

Сега чета с тежест в сърцето, че желаят да пропагандират, или дават “свобода”, на младите, да бъдат “каквито си искат”. Само че по-важно, според мен, е младежите да имат достъп до информация относно своето полово съзряване. Да получат обратна връзка и среда, в която да могат да говорят свободно за своите проблеми, притеснения и нужди. Да има училищен Психолог и Сексолог, защото точно в тази възраст децата са уязвими.

Любовта не е мода. Половото влечение е нещо естествено, част от заложения императив на Природата да се размножаваме, да запазим рода. Не знам дали има родител на този Свят, който с радост би приел вестта, че неговият потомък няма, или не иска, да остави наследник. Че не поема отговорност за това. Че няма да стане Баба или Дядо.

Да, лесно е да имаш интимни отношения за удоволствие. Само че така не се гради семейство. Това не значи, че си избрал един определен Човек, с който да създадеш дом. Да имаш деца. И да, важно е децата да знаят, че само хетеросексуалните двойки могат да бъдат биологични родители. Че техните деца ще носят гените им, ще повтарят грешките им, но и че ще имат възможност да израснат, а с тях и Семейството, Родът, Обществото.

Какво се крие зад пропагандирането на хомосексуални отношения? За мен желание някои хора да останат без поколение. Нации, които да вървят към демографски срив, уж “спасявайки Земята”. Има етноси и култури, при които освен че не се толерира хомосексуализъм, средно в семейството има 2-3 и повече деца. Ние в България, за съжаление, сме далече от тази статистика.

Да убиеш една нация означава да сринеш нейния морал. Да унищожиш Семейството, като единица. Да я тъпчеш с измислени закони, директиви и повърхностна информация. Да разделяш Обществото. Да, имал съм колега бисексуален. Също имаме и клиенти, хомосексуалисти. Всичко е наред, докато не се заговори за интимност. Там патологиите проличават.

Защото нито моето куче, което бе женско, прояви хомосексуални навици. Нито в училище или университета сме имали такива хора сред нас. Надали някой би се гаврил с тях, просто защото за различни или болни. Но лично извръщам глава, когато видя хомосексуална двойка да проявява интимност.