Казват, че в Мексико, в платото Наска, намерили хуманоиди с малък ръст и три пръста на ръцете и краката. Интересно че ги “откриват” точно сега, в този момент. В Свят, разкъсван от турбуленции и забрани. Наска е изследвана десетилетия от немска научна работничка. Колкото и странни да са рисунките в платото, никъде не намираме информация за това, откъде са се появили хуманоидите.

Могат ли да се пръкнат от нищото? Къде е превозното им средство? Ако са били винаги тук, защо не са намерени още такива хуманоиди, тяхно поселище? Веднага щом видях клипа в мен възникна съмнението. Още повече виждайки приликата им с персонажа на Спилбърг във филма “Извънземното”.

Някой иска да прати голяма част от Човечеството за “зелен хайвер”. Да пробута пикантна история, след това да ни представи “добрите” иноземци, които впрочем вероятно отдавна “делят” Земята с нас. Колко са добри, казано е “По делата им ще ги познаете”. Вселената е пълна с Живот, важно е да срещнем добронамерени към Човека форми, на последния.