В последно време има много споделена информация за аномалии във времето. За странни обекти в небето. Предполагам част от аномалиите се дължат на програмите за Геоинженерство, за които все повече се говори. От друга може би сме свидетели на фалшификации. Темата за палеоконтакта и срещите ни с братята ни по разум се потулва и е закодирана в древни писания. До обществеността достигат изопачени, или филтрирани данни.

Предполагам, че следващата схема за източване на пари ще бъде създаването на защитни средства в случай атака от иноземци. Подобен сценарии се лансира чрез множество нискокачествени филми. Заслужава си да си зададем въпроса защо “инвазия” не се е случила до момента?

От една страна високоразвита, в духовен и технически план цивилизация, не би си позволила да унищожи друга култура, или местния ѝ хабитат. От друга съм убеден, че в добре населената ни Галактика има споразумение за защита на видовете и ненамеса (поне не и военна), в начина на живот на други планети. Хората от филма “Аватар” са представени като нискоразвити в духовен план и не като членове на Галактическото семейство/гилдия.