Всички ние се влияем от средата, в която живеем. Влияем и на последната.

Лицемерно е да се пропагандира за “климатична неутралност”, защото това понятие е измислено. Климатът се образува най-вече под влияние на Геологични и Космически процеси. Човешката намеса е нещо различно.

Човек може да замърсява или се грижи за околната среда, за Природата. Човек може да прави експерименти с времето, създавайки изкуствени облаци, или разпръскващ естествени, например. Всичко това трябва да се прави внимателно, информирайки населението и с идея за последствията. В момента това не е така.

Лицемерно е да се говори за спиране колите с ДВГ и да се прокламира продажбата на скъпи и недостъпни електрически коли. Коли, които понякога се самозапалват, за производството на чиито батерии са нужни редки материали. Коли със скъпа поддръжка и силно зависими от електроника.

Лицемерно е да се говори за “зелена енергия”, защото просто няма такава. Има трансформатори на енергия, като ветрогенератори и слънчеви панели, за чието производство отиват тонове метал и електроника. Които трябва да бъдат рециклирани в даден момент и имат живот на експлоатация.

Лицемерно е да се говори за правата на животните в кланиците и да се прокламира веганството. Сякаш от хиляди години човекът не яде месо. Правилно е да се поощрява производството на плодове и зеленчуци без пестициди. Отглеждането на пчели и млекодаен добитък, в добри условия.

Всеки от нас знае кое е Правилно. Усеща Истината. Знае накъде отиват нещата. Не е правилно да се поощрява “виртуалната реалност”, стоенето у дома. Защото за всичко това работят хиляди сървъри. Използват се гигавати ток. Създава се ненужно количество електроника. Всичко това трови Природата. А Тя желае просто да живеем по нейните правила и бъдем хора.