Вчера 13-ти Април, бе един от малкото слънчеви дни през месеца. Казват че температурите се покачвали, но Април бе студен и нерядко нощем използвахме отопление. Кой всъщност има сметка навън да е студено, Зимата да продължава, макар и суха без сняг и Слънцето да бъде забулено?

През слънчев ден човекът се ободрява. Има желание за работа. Излезе навън, може и да попътува. Всичко му върви, усмихва се. Връзката ни със Слънцето със заобикалящата ни среда, е от изключително значение. Ние сме органично свързани с Живата Природа.

Закривайки Слънцето, чрез методите на Геоинженерството, някой съзнателно ни откъсва от възможността да приемаме жизнената енергия изпращана от нашата Звезда, в голяма степен. Някой знае за това, наблюдава човешката активност и вероятно следи покачващите се сметки за ток, през тези облачни, априлски дни.

Може да Ви звучи като конспиративна теория. Вярвам на това, което виждам с очите си. В края на хубав, слънчев ден, небето бива прорязано от десетки самолети и на следващия имаме сивкава, хомогенна покривка. Температурата е паднала с десетина градуса, жизненият ни тонус също.

Не знам какво мислят метеоролозите за този феномен, който със сигурност е наблюдаван от спътници. На Земята протича експеримент, който е пряко свързан с човешкото съзнание и емоции. Някой ще каже, че това е за добро. Че Земята бива охлаждана, а хората бъдат ограничени в пътуванията си.

Ако прочетем в историческите анали, хубавото топло време (но не и суша), винаги е действало активизиращо и благотворно на Човека. Това е време на духовен и икономически подем. На полет на човешката мисъл. На спестяване на суровини. Икономия от горива, да се топлим и инвестирането им за по-полезни цели.

Сега ни казват, че “въглеродните емисии” са причина за затопляне. Аз пък виждам че други емисии водят до изкуствено застудяване. Що касае въглеродните, бих искал да видя отчет за тяхното изпускане при изстрелване на ракети в Космоса, военни действия и вулканична дейност.

Имам усещането, че живеем в терариум, в който се пускат различни програми по отношение на средата, която обитават неговите обитатели. Всички ние си спомняме с радост за хубавите слънчеви дни и е добре да направим проверка, дали когато над градовете е облачно над курортите за богатите, като Бали например, пък не грее Слънце.

Жестоко е да се манипулира времето. Жестоко е да се манипулират хората. Жестоко е да бъде редуцирана Слънчевата Светлина, с нейните лечебни свойства за всичко живо на Планетата. Тези, които ограничават Светлината и Топлината се плашат от техните положителни качества и не могат да ги усвояват.

14.04.2023 г.