В Германия казват, че задържали “враговете на демокрацията”. Каква демокрация е това, в която те принуждават да се имунизираш с експериментални препарати. Която отнема правата на хората да се учат, пътуват и работят, ако не се тестват непрекъснато, дори да са здрави и нямат симптоми. Която изпраща оръжие в чужда страна, срещу пари или други договорки. Която определя какво гориво можеш да ползваш и на каква цена. Която чертае тъмно бъдеще за енергетиката и демографското развитие. Пълен фарс!!!

https://www.epochtimes.de/politik/reaktionen-auf-die-reichsbuerger-razzia-a4073622.html

* * *

Любопитно ми е да прочета какво мислят хората по различни теми. Това са обикновени хора, като нас. Тези, които сме въвлечени в политическите игри и страдаме от решенията на управляващите. Без да имаме личен интерес от написаното.

Сред коментарите под статията четем:

“Всичко, което се различава от мнението на управляващите, бива заклеймено като десен екстремизъм. Стигнахме чак дотам – прочетете Ферма за животни от Джорд Оруел.”

Гертруд Райт

“Биват използвани 3000 служители, за да се задържат 50 пенсионера и 4 работещи. Откъде медиите са знаели за акцията, за да могат да направят хубави кадри? Какво ни говори това? Един жалък и тъжен театър разигран от неспособна политика.”

М Бохм

„3000 служители срещу 25 задържани. Най-голямата спеца-кция на Немската република. Това наистина звучи като коледна приказка.

Питам се само, как 50 човека биха могли да организират преврат? Дали Хелбой, Батман и Джокера не са били сред тях. Как пикантно е разкрасена информациите в медиите. В чужбина хапват пуканки и гледат новини от Германия. Ох, колко е забавно. При разследванията е открита е прашка. Страшно опасно, казвам Ви. Само така скъпа Германия. Само че не забравяй да ни информираш за насилието от страна на твоите любими мигранти и заповядай на 3000 служители да уредят въпроса. Покровителство, подкупи, измама и лъжи. Хайде стига вече.“

Дани Харис