Резултатът от изборите носи тягостно усещане. Може би за някого успокоение, че нещата “ще се оправят”. Ще бъдат както преди. Само че през последните години те отиват към по-лошо. И какво друго очаквахме, нима имаше политическа алтернатива за страната ни?

Тихо е и тягостно, като септемврийското време навън. Направиха ни добра постановка, за да могат Герб отново да се върнат на власт, избрани от недоволния от управлението на ПП електорат. Наистина подобно инфантилно поведение на политици не бяхме виждали отдавна, а бизнесът и народът искат спокойствие. Резултатът от изборите бе предвидим.

Независимо от изхарчените хиляди за реклами, които можеха да бъдат дарени за благородна кауза. Само че на политиците в България не им пука за държавните пари, затова ги харчат през пръсти. Вижте коментарите в Интернет и попитайте хората, на произволен принцип. Ще научите какво мислят за управляващите.

Представям си как Левски, Ботев, Раковски и всички наши революционери, духовни водачи и просветители се въртят в гробовете си гледайки от Онзи свят с насълзени очи, какво се случва в България. Защото вместо тази страна да процъфтява, се окраде, разпродаде и стана подчинена. Заради българи!

И все пак сред облаците има слънчеви лъчи. Това е индивидуалното съзнание на всеки, който се чувства българин, човек. Което очаква да се пробуди и да изрази важните за него и останалите хора, качества. Да помага, да споделя и се грижи за общото благо. Оставаме да работим с Надежда.

София, 3.X.2022 г.